ONS GASTENVERBLIJF

Het verblijf onder de rook van Nijmegen

WAAR TE WANDELEN

Mooie interessante wandelroutes

WAT TE ZIEN

Bezienswaardigheden in de omgeving

WAAR TE FIETSEN

Leuke mooie fietsroutes

SLAAPGEDEELTE

Het verblijf bestaat uit een woon-, slaapruimte compleet met Sony LED-TV, Wi-Fi, een Kitchenette incl. 2-pits elektrische kookplaat en koelkast. Het bed is een luxe tweepersoons Boxspring met hoofdbord en een comfortabel verend matras. Boven het bed hangt een klamboe voor eventuele overlast van rondvliegende insecten in de zomerperiode. Deuren dicht houden helpt natuurlijk ook! Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. Hoeslakens en kussenslopen zelf meenemen. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij hier ook voor zorgen.

KITCHENETTE

Deze kleine keuken of kookhoek heeft genoeg mogelijkheden genoeg om eenvoudige maaltijden te bereiden. Het bestaat uit een aanrechtje, een kookplaat, keukenkastje en een Koelkast. Potten, pannen, borden, bestek zijn allemaal aanwezig. Zo ook een Senseo Koffiezetapparaat en een Waterkoker voor de koffie en/of thee voor het ontbijt 's morgens. Koken kan ook buiten onder de Veranda op houtvuur of houtskool, gebruikmakend van gietijzeren pannen, BBQ of Grill. De Gastheer kan je hierover meer over vertellen.

DE NATTE RUIMTE

Links van het entree bevindt zich de 'natte ruimte'. Deze toiletruimte bestaat uit een halletje met daar een toegang tot het toilet en een toegang tot de ruime inloop-douche met wastafel. In het halletje bevindt zich een kast, eventueel voor je kleding en een fonteintje, mocht je snelje handen even willen wassen.

Hebben je interesse al opgewekt voor een paar dagen rust?

ONDER DE VERANDA

Ook bij minder weer, bestaat de mogelijkheid om lekker buiten te vertoeven, onder de gezellige veranda met een mooi uitzicht over de weide en op de vervallen boerderij de Heegt. De oudste vermelding van de Heegt stamt uit 1453. Bent U liefhebber van het buiten koken, dan zijn er enige apparaten beschikbaar (zelfs bij regen warm en droog). Deze zijn geschikt voor een houtvuur en/of kolen of briketten. De Gastheer vertelt hier graag meer over.

DE RUIME TUIN

Ons Gastenverblijf ook wel een Gite genaamd, bevindt zich achter onze woonboerderij met uitzicht op fruitbomen en landerijen. Het gastenverblijf heeft een eigen toegang door de tuin en is ook met de auto te bereiken. Het geheel bevindt zich te midden van weilanden aan de rand van een prachtig bosrijk vennengebied nl. de Hatertse en Overasseltse Vennen. Een ideale uitvalbasis voor het verkennen van de omgeving, te voet of met de fiets. Natuurlijk is het in deze tuin ook goed toeven, voor het lezen van een goed boek of gewoon voor de rust.

Ideaal voor het verkennen van het Rijk van Nijmegen

NEEM CONTACT OP!

Heb jij een vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Bel ons

Wenst u direct contact te hebben met ons neem dan telefonisch contact op. Mobiel: 06 5134 6957

Stuur ons een e-mail

Heb je vragen, problemen, nieuws of iets anders dat je ons wilt vertellen? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het formulier.

Kom langs en kijk

Kom even langs en neem een kijkje in Ons Gastenverblijf. Ook kunt u vast de omgeving verkennen.