ONS GASTENVERBLIJF

ONS GASTENVERBLIJF

Ons gastenverblijf c.q. vakantiehuisje bevindt zich achter onze woonboerderij met uitzicht op fruitbomen en landerijen. Het heeft een eigen toegang en is met de auto te bereiken. Dit eenvoudige, doch klein knusse verblijf, is geschikt voor twee personen. Het verblijf bestaat uit een woon-, slaapruimte compleet met TV, Wi-Fi, een kitchenette incl. 2-pits elektrische kookplaat en koelkast. Aangrenzend is er een ruime douche- en toiletruimte met wastafel en fontein.

Ons Gastenverblijf Slaapkamer
Ons Gastenverblijf kitchenette
Veranda

Schapenbegrazing Overasseltse en Hatertse Vennen

Een schaapskudde die natuurterreinen begraast, geeft een mooi landschapsbeeld. Maar niet alleen voor de beleving is de schaapskudde van toegevoegde waarde. Begrazing met schapen is voor bepaalde type natuur zelfs noodzakelijk om als beheermaatregel in te zetten. Bos & Schaap voert in samenwerking met Landschapsbeheer de Wassum, de gescheperde begrazing met schapen uit, in de regio Nijmegen. Met de inzet van een gehoede schaapskudde worden de natuurterreinen op een verantwoorde manier beheerd en culturele waarden worden behouden.

DE OMGEVING

De Overasseltse en Hatertse Vennen vormen een verstild gebied met glooiende rivierduinen, kleine plukjes heide, akkers en bosjes. Knus en lieflijk is het hier, niet in het minst door de rondtrekkende schaapskudde die de heide kort houdt.

TE ZIEN

Er zijn een tal van leuke bezienswaardigheden in de directe omgeving van Overasselt. Een leuk voorbeeld is de Koortsboom van St. Walrick vol met lapjes. Het lapje, vaak afkomstig van een kledingstuk van de patiënt, draagt de koorts over aan de boom.

LEKKER WANDELEN

De Hatertse en Overasseltse Vennen is een vennengebied van ca. 520 hectare in de gemeentes Heumen en Wijchen, provincie Gelderland. Het prachtig wandelgebied bestaat uit zo'n twintig benoemde vennen en het omliggende rivierduin-, heide- en bosgebied.

OP DE FIETS

Er zijn vele fietsroutes, eventueel met elk een eigen thema voor u uitgestippeld. Door gebruik te maken van het knooppuntennetwerk zijn deze eenvoudig te volgen, zodat u tijdens het fietsen alleen maar hoeft te genieten.

Hartelijk Dank voor het heerlijke verblijf. Wat een mooi plekje en mooie tuin..., geweldig!
Els en Maurits

ARRANGEMENTEN

Maak een keuze uit de aangeboden arrangementen.

€ 67,50

per Nacht
Prijs

Weekend

2 nachten

Van Vrijdag 16:00 uur tot Zondag 16:00 uur.

€ 60,00

per nacht
PRIJS

Weekend

3 nachten

Van vrijdag 16:00 uur tot Maandag 12:00 uur.

€ 55,00

per nacht
PRIJS

Midweek

4 nachten

Van Maandag 16:00 uur tot vrijdag 12:00 uur.

€ 50,00

per Nacht
PRIJS

Week

7 nachten

Van Vrijdag 16:00 uur tot Vrijdag 12:00 uur.
Lijkt dit je leuk? Boek nu!

ONTDEK DE OVERASSELTSE EN HATERTSE VENNEN

VRAGEN?